Welkom

Ben je op zoek naar een tekstprofessional?
Ik ga graag voor je aan de slag met teksten voor web, flyers, brochures, boeken, journalistieke schrijfsels, interviews, nieuwsbrieven en meer.

Schrijven voor je leven

In september 2019 start ik met het geven van ‘Schrijven voor je leven’ van Kanker in Beeld. Het betreft een creatieve schrijfsessie van vier dagdelen waarin de verwerking van kanker centraal staat.

Meer info?
tekst@winnyvanrij.nl of 06-52696029

Volg mij ook op:
0    0    0   

Altijd op maat

Schrijven is een vak, het is componeren, structureren, redigeren, comprimeren, weglaten en soms weer opnieuw beginnen. Mijn ervaring is breed, zowel met zakelijke als journalistieke teksten, voor kranten, websites, magazines, boeken, flyers, brochures, mailings en nieuwsbrieven.

De passie en persoonlijke drijfveren van mensen spreken mij aan, wat ze ook doen, of het nu een speciale verzameling is, het organiseren van een evenement of hun vrijwilligerswerk. Dat breng ik graag over.

Schrijven is ook altijd maatwerk. Gericht met doel en doelgroep in het achterhoofd, zowel journalistiek, voor zakelijke doelgroepen of juist voor organisaties zonder winstoogmerk, voor onderwijs, zorg of sport.

Dat doe ik door inhoudelijk zelf te schrijven of een (eind)redactionele bijdrage te leveren en te ondersteunen of coachen als het gaat om structuur, vorm en opbouw.

Kernachtig, boodschap in een oogopslag duidelijk, weinig ballast, kort en krachtig, gebruik van de juiste zoekwoorden (web), koppen die aanspreken, up-to-date en een aanzet tot actie.