Welkom

Ben je op zoek naar een tekstprofessional?
Ik ga graag voor je aan de slag met teksten voor web, flyers, brochures, boeken, journalistieke schrijfsels, interviews, nieuwsbrieven en meer.

Schrijven voor je leven

In september 2019 start ik met het geven van ‘Schrijven voor je leven’ van Kanker in Beeld. Het betreft een creatieve schrijfsessie van vier dagdelen waarin de verwerking van kanker centraal staat.

Meer info?
tekst@winnyvanrij.nl of 06-52696029

Volg mij ook op:
0    0    0   

Veelzijdig

Ik ben opgeleid in communicatie, pr en voorlichting, had tot 2003 een vaste baan bij een ondernemersvereniging op dit vakgebied en besloot daarna voor mezelf te beginnen. In al die jaren componeerde ik ontelbaar vele teksten voor kranten, magazines, website, advertorials, flyers en brochures.

Kennis opdoen en overdragen

Ondertussen volgde ik vele cursussen, trainingen en workshops om mezelf verder te bekwamen:  WordPress; webredactie; sociale media; verhalen schrijven; interviewtechniek; copywriting, meditatief schrijven.

Ook verzorgde ik zelf op verzoek workshops over bijvoorbeeld het schrijven van persberichten, creatief schrijven of redactie voor WordPress.

Sinds 2017 ben ik daarnaast parttime in dienst voor de communicatie bij Inloophuis ‘Leven met kanker’ in Woerden.

Impact

Bijzonder waren de mensen die ik mocht coachen bij schrijven rondom de ziekte kanker. De ene was een goede vriendin die er helaas niet meer is bij het samenstellen van haar dichtbundel. De ander kwam via vrijwilligerswerk op mijn pad. Hij schreef een boek over alles wat hij meemaakte toen de diagnose hersentumor werd gesteld.

In september 2019 start ik met het begeleiden van het schrijven rondom de verwerking van kanker.
Dat is via Schrijven voor je leven van Kanker in Beeld.

 Bel gerust voor meer informatie.